Choose your language:

SHQIP ENGLISH

Hulumtime Shkencore

 

Besnik Kajtazi hulumtimon në fushën e Metodave FormaleDepartamentin e Shkencave Kompjuterike, University of Essex, Britani e Madhe, dhe ka nderin dhe kënaqësinë ta ketë mentor Professor Martin Henson.

Ata aktualisht kanë marrë përsipër një hulumtim teorik dhe pragmatik në specifikimet alternative të bazuara në skema. Sistemi rezultativ ka për qëllim të përmirësoj gjuhën specifikuese Z në disa mënyra.

Më shumë informata do të pasojnë në të ardhmen.

 

Back to top

Back to top

This page in English

Quicklinks: Besnik Kajtazi | Biografia | Hulumtime shkencore | Mësimdhënie | Kosova | Photo Gallery | Më kontaktoni