Choose your language:

SHQIP ENGLISH

Shkrime Shkencore:

 

Besnik Kajtazi

Këto faqe përmbajnë informata rreth hulumtimeve shkencore të Besnik Kajtazit, student për doktoraturë në Universitetin e Essexit. Poashtu, mund të gjeni informata rreth lëndëve ku jap mësim si dhe atdheun tim të dashur - Kosovën.

Shfletim të këndshëm.

Kajtazi.info


Back to top

This page in English

Quicklinks: Besnik Kajtazi | Biografia | Hulumtime shkencore | Mësimdhënie | Kosova | Photo Gallery | Më kontaktoni