Choose your language:

SHQIP ENGLISH

Si të merrni kontakt me Besnik Kajtazin

 

Mënyra më e lehtë dhe më e shpejtë është të më kontaktoni përmes e-mailit:

bkajta@essex.ac.uk

 

Përndryshe, mund të më kontaktoni përmes postës në këtë adresë:

ATTN: Besnik Kajtazi

Department of Computer Science

University of Essex

Wivenhoe Park

Colchester CO4 3SQ

United Kingdom

 

Back to top

This page in English